Acceptatieproces

Als je een bestelling hebt geplaatst via de website, zullen wij een kredietcheck uitvoeren.

Deze laten wij uitvoeren door onze partner EDR.
EDR mag in opdracht van Mijndomein auto geen toetsing doen op een eventuele BKR notering. Zij mogen eveneens geen BKR registratie doen op de naam van de klanten van Mijndomein Auto.

Bij het uitvoeren van de kredietcheck, wordt gekeken naar je maandelijkse inkomsten.
Er wordt gekeken wat de hoogte is van het maandelijkse leasebedrag, en of je dan naast het voldoen van deze kosten ook nog budget over blijft om bijvoorbeeld boodschappen van te doen en je huur/hypotheek van te betalen.

Hiermee willen wij voorkomen dat onze klanten in de financiële problemen komen, door een contract aan te gaan voor kosten waar helemaal geen ruimte voor is qua budget. Indien dit het geval is, zal er een afwijzing geadviseerd worden door EDR en gaan wij je bestelling annuleren.

Er wordt eveneens gekeken naar de kredietwaardigheid. Ben je recent in aanraking geweest met incassobureaus of deurwaarders, dan kunnen wij je helaas eveneens geen auto leveren.

Het advies wat EDR geeft, is voor ons leidend. Wij zullen hier altijd in mee gaan.
Mocht je van mening zijn dat het advies van EDR onjuist is, neem dan contact met ons op. We kunnen altijd kijken of het mogelijk is een nieuwe beoordeling uit te voeren als de omstandigheden van je inkomsten wijzigen. 

 

 

 

Was dit artikel nuttig?